Sony Entertainment Network

Vad är Video Unlimited?

Sony Entertainment Network är en ny tjänstplattform för underhållning från Sony. Den ger konsumenter möjlighet att njuta av underhållning av hög kvalitet på många olika enheter.

Den kommer att börja som premiumvideotjänsten "Video On Demand", med de senaste Hollywoodfilmerna och klassiska storfilmer, tillgängliga i SD-kvalitet och HD-kvalitet. Tjänsten har titlar för alla åldrar, från de senaste actionfilmerna till animerade familjetitlar.

Du kan enkelt och bekvämt njuta av populära filmer på kompatibla Sony-enheter. Läs mer och registrera dig på sonyentertainmentnetwork.com/main .

Vad är Music Unlimited?

Sony Entertainment Network är en ny tjänstplattform för underhållning från Sony som ger konsumenter möjlighet att njuta av underhållning av hög kvalitet på många olika enheter.

Music Unlimited är en prenumerationsbaserad musiktjänst för streaming som ger dig tillgång till miljontals låtar som kan strömmas till olika Sony-enheter och datorer som är anslutna till nätverket. Du kan ta med dig din musik till alla rum och när du är utomhus.

Varför ska jag registrera mig på Music Unlimited?

När du registrerar dig på Music Unlimited kan du använda de smarta funktionerna, som att bläddra i vår enorma musikkatalog och i många olika kanaler.

Med Music Unlimited kan du också spela ditt eget digitala musikbibliotek när du använder Music Sync.
När du registrerar dig på Music Unlimited Premium får du prova alla funktioner gratis i 30 dagar. Läs mer och registrera dig på sonyentertainmentnetwork.com/main .

Vanliga frågor och supportinformation för Sony Entertainment Network .