Tillbaka till översikt eller Installation >>

Andra uppdateringar och ändringar

Android 8.0 Oreo kommer med många uppdateringar och tar bort vissa funktioner som inte längre är optimerade för systemet:

Här är några viktiga uppdateringar för den befintliga programvaran:

• innehållsfält eller tv-meny med ny design
  • genväg för tillgänglighet (på/av-knapp):
    1. ○ Tryck på och håll ned knappen MUTING på fjärrkontrollen i tre sekunder för att aktivera/avaktivera tillgänglighetsfunktioner som skärmläsare eller textförstoring.
  • förbättrad användarupplevelse för apparna Video, Music och Photo
  • utvidgning av de format som stöds för USB- eller hemnätverk*
    1. ○ Photo: .arw (filer endast för enkel uppspelning)
    2. ○ Music: .ogg, .aac
    3. ○ Video: .mkv (VP9 profil 0, profil 2), .WEBM (VP9 profil 0, profil 2)
    4. ○ Externa undertexter: .sami, .txt
    *OBS! Uppspelningsfunktionen beror på hemnätverkets serverspecifikationer.
  • Förbättrar användarupplevelsen av den förinställda kanallistan
  • Löser ljudproblem som uppstår när vissa specifika filformat spelas upp från det inbyggda videouppspelningsprogrammet
  • Återställer programguidens funktion för att söka efter titel

• Tyvärr är följande funktioner inte längre kompatibla med denna programvaruuppdatering:

• Aktivitetsväxling i startskärmsmenyn
  • PlayMemories Online
  • Live Football-läge
  • Video (hemnätverk) i innehållsfältet
  • 500px-appen
  • Inställningen IPv6-konfigurering (PÅ/AV)
  • Viloläge för Wi-Fi Direct
  • PlayStation Video-appen är inte längre förinstallerad
    1. ○ Du kan fortfarande hämta appen från Google Play Store

Tillbaka till översikt eller Installation >>