Tillbaka till översikt eller Installation >>

Mer information om Android 8.0 Oreo

En fullständig lista med fördelarna hos tv-apparater från 2016–2019 kommer i maj 2019. För att hålla dig uppdaterad kan du lägga in produktsidan för din produkt som bokmärke på supportwebbplatsen eller ladda ner smartphone-appen Support by Sony för att direkt få meddelanden om hämtningsbara filer och andra meddelanden.

OBS! Den information som ges här gäller endast de modeller som anges ovan.

Vill du få de senaste meddelandena om dina Sony-produkter? Hämta appen Support by Sony för Android- och iOS-smartphones.

Tillbaka till översikt eller Installation >>